Karlstad

Ja då var man hemma från en helg full av händelser i Karlstad men det är väl som man brukar säga om olika städer, de som händer i Karlstad stannar i Karlstad :)
Vid 15 tiden i fredags satt vi oss i bilen och börja rulla mot våran destination och efter en färd på ca 28 mil full av nära dödenupplevelser och pisspauser så kom vi äntligen fram till hotellet. Fredagen gick sedan ut på att supa ikapp de man missat pga att man fick lov att köra den sista biten och sedan utgång i fullt ös.
Vaknar upp lördag med en dos av bakfylla och ångest :) tar del av den underbart goda hotellfrukosten och tack vare de soligavädret var det inte svårt att komma i stämmning till ytterligare en kväll av fylla och denna gång uteblev ångesten :) 
Det är inte dumt att komma till ett ställe och se att det är över 60 % flickor som styr upp stället :) de tackar vi för....

En summering av helgen är att man kan faktiskt slänga med pistolerna när man får kontakt med flickor, Pär är en stor förebild för detta samt att allsång på hotellrummet är inte överskattat, Rihannas "Umbrella" kan jag faktiskt dansa mina Justin T moves till, man kan bli betuttad i flickor på cyklar, jag har tydligen lite små problem med att snarka när jag är full :) och till slut Karlstad är absolut att räkna med till nästa år, det kommer bli en årlig rit att ta sig dit.

Ett slutligt rop går ut till tjejen på cykeln i kön på kebabhaket i fredags, det är sant jag älskar nog dig.   


        

1 Bror på guran
2 Bring the horns
3 Ett försök att få lite kärlek av Pär
4 Lite sliten Danne?

Frestelser, kjoltyg och heroin

Ännu en vecka påbörjad och regnet de öser ner, nog för att man jobbar så är inte allt för tårögd för de. Då har vi en onsdag imorgon och onsdag är ju som bekant "lill lördag" och vet inte riktigt hur man ska kunna hålla sig från att inte falla ner i de glada träsket av allt festande, men ska göra mitt bästa. Får skylla på att det kommer gå nog med pengar i helgen när de bär av mot Karlstad.
Varför åker man till Karlstad på sommaren? Ja inte vet jag men kan ha att göra med att det går ett hundraårigt ryckte att det ska vara mycke kjoltyg där nere :)  får väl åka ner och leka "brat" och se vad man får eller så kan jag ju bara vara den rockstjärna jag är och se hur de går :) 

Har även fastnat i ännu ett internetträsk, som att inte myspace.com skulle vara nog så sitter man på Facebook också. Har inte riktigt greppa denna site ännu så får se om man blir långvarig, tycker dock att myspace är ett bättre alternativ eftersom musik är de som styr mitt liv.

Veckans musiktips: The Heroin Diaries - Nikki Sixx
Veckans boktips: The Dirt - Confessions of the World´s Most Notorious Rock Band 




This is just a courtesy call.......................

Trästcok

Ja ha då har man cashat upp 1300 :- för att åka till Skellefteå och jobba i tre dagar på en festival och detta gratis, jo man är dum ibland. Resan var dock inte alls förgäves, fick spela på festivalen samt träffa lite människor så trevligt har det absolut varit. Imorgon bär det av hemåt igen för att lyftas in i festandets tecken, måste bara skaka av mig den norrländska dialekten som tydligen fastnar så fort man kommer hit.
Självklart Camilla så visade vi vart skåpet stod.....................

Nej kanske ska börja packa nu.....



    


Foton tagna av rockfoto.nu

Panik blandat med lycka

Äntligen börjar veckan tappa sina dagar och helgen lyser upp tillvaron, hade ju inte varit helt fel om solen kunde komma fram till lördag.
Lycka blandat med en del panik börjar sprida sig i kroppen, endast 6 dagar kvar tills man åker upp till Skellefteå för att spela på Trästocksfestivalen. Har inte repat på över en månad och får endast 1-2 dagars rep när jag kommer upp, kan gå hur som helst. I detta ska de tryckas in 2 nya låtar som jag inte alls har repat, som sagt en mysig panik i kroppen.

Repandet inför årets kräftskiva börjar även göra sig påmind, trubadurande på hög nivå i sann Lars W anda, härligt värre.

Nej nu sova lite så helgen kan få komma och sprida sin glädje i kroppen.

       
SkellHell kommer snart upp

Helg

Då var ännu en helg avstökad och vilken helg :)  Började i fredags med lite födelsedags förfest hos den mycket söta Nina :) otroligt trevligt och att träffa lite nya ansikten är aldrig fel.
Lördagen gick till att förbereda den middag som jag skulle bjuda på, fin besök från bror o Co. Kvällen fortsatte i festandets tecken med ytterligare människor som staplade in genom dörren. Bror som klättrar över 30 strecket  kastar in handduken klockan 23:30, man kan tydligen inte dricka när man blir äldre (eller så är man lite för glad i spriten)  :) hehe.... Själv var man väl hemma vid 03-04 med en Max bag full med fylle mat, får tränas bort under veckan.

Hur som haver var det en otroligt skön helg och nu är man inte så lite sliten, ångest inför att jobba imorgon vill inte gå upp klockan 06:00. Varför kan man inte ligga på soffan i lugnet och tjäna pengar på de?   

Helgens konversation:   - Hej! Min kompis tycker du är snygg hon skulle vilja prata med dig 
                                            - Trevligt, det kan vi ordna.
                                            - Vänta, du är drogad!!?? Vad tar du?
                                            - Ööhhh, nej!! Inget
                                            - A ha bra, du har så stora pupiller
                                            - Ok, jo det är mörkt ute kan vara de
                                            - Jaaa då förstår jag
Detta var otroligt komiskt i stunden, kanske inte vart lika roligt när man skrev ner de men men.....

Helgens insikt: Nej jag är inte bra på engelska när jag är full, måste sluta tro de.

Bullit

Japp då var man lite bakis idag..... Ska aldrig mer gå ner på stan och dricka "en öl" och tro att det blir en öl för att sedan tro att jag ska kunna jobba dagen efter. Gick ner på stan igår för att ta en öl på Bullit med Pär och Danne, denna öl vart  sedan 6-7 öl och en fylla började sakta att ta över min kropp. Vaknar upp imorse 06:00 av väckarklockan och mår väl inte så där jätte bra, duschar och tänker "jag lägger mig på sängen o sträcker ut mig lite" 08:00 vaknar jag igen och inser att jag somnat och försovit mig, med svansen mellan benen får jag ta mig till jobbet och även ta fram mina hundögon så utskällningen blir lite mindre :) 

Jaja trevligt var de igår men som sagt nu är de slut på vardagsfestande, fester är till för fredag och lördaga.
Nu blir det gymet för att träna bort lite ångest och ölrester som finns kvar i kroppen samt måste göra nått åt min blekhet, ser inte mycket sol när man jobbar.  

Puss på er

Göteborg i mitt hjärta

Ja då var man hemma efter en otroligt trevlig helg i Göteborg. Vilken stad vilken stad :)  Efter att vi kört bil i ca 6 timmar så kom vi äntligen fram till våra hotell där förfestandet fick sätta igång illa kvickt. Boka in kl 22 på hotellet med Peter väntandes i sängen (dock påklädd, han hade kommit dit lite tidigare än oss andra) och 23 var vi på väg ner på Göteborgs gator med kroppen fylld av livets dryck. Kvällen fylldes av trevligt sällskap samt kändis mingel utöver de vanliga :) bilderna förtäljer mer.

Lördagen började med en dyr lunch på Pizza Hut ( trodde inte de kunde vara dyrt där) sen bar det av mot Frihamnen och glassa sig i all den hårda musik som pumpades ut. Solen mitt på himmeln och 11 000 förväntansfulla människor, MetalTown kommer föralltid att vara nått att räkna med varje sommar.  Jag kommer aldrig att sluta förvånas över den energi och spelglädjen som Raised Fist står för, jävlar så bra de var. Marduk, Machine Head, Slayer mm otroligt bra. De enda minuset under helgen stod jag själv för och det vara att tappa min röst kl 18 på lördagen, inte kul o skriva meningar som man ska säga till folk på telefon.
Vart en tidig kväll i lördags men men hade en lysande helg.

                   
In Flames o jag               Raised Fist              Peter o Martin myser     Raaised Fist

RSS 2.0