Städ, Nedräkning, Magnum P.I.

Håller i stundens hetta på att städa ur min lägenhet och kan nog komma på roligare saker att göra en onsdags kväll men men nya hyrsgäster på fredag så det är ett ont måste.
Har dock inga trevliga konversationer från helgen då den spenderades (mot min vilja) i nykterhetets tecken, har nog inte hänt på ja du kan inte räkna på mina fingrar ens.
Nedräkningen till helgen håller jag mer koll på :) ca 1,5 dag kvar tills festandet är igång :) Helgen bjuder på en hej då fest arrat av mor och far för sonen som ska för sista gången ta sig norr ut och kämpa sig igenom ett sista år i Skellefteå. Lördagen bjuder på en födelsedagsfest i 1982 tema och hoppas bara att jag får tag på ett plan som går på söndag och inte lördag så jag kan dra på mig en härlig kostym dedikerad 80-talet samt få användning av min baj-korv alla Magnum P.I. (Tom Selleck) stil som jag sparat på överläppen (ser förjävligt ut,rör mig inte ute i onödan). 

Veckans musiktips: JT

  

Helg, steroider och kräftskiva

Ja då var ännu en helg borta och augusti månad närmar sig sitt slut, eller nja kanske inte men de känns lite så.
I fredags vart de fest fast ekonomin inte alls ville ge med sig, hur lyckas man bränna pengar som man inte har?
I lördags var de kräftskiva och vilken kräftskiva :) Skönt när man tar sig ut på vischan och inte kan ta en taxi för att sedan gå på krogen och bränna pengar. Har nog aldrig dansat så jag fått träningsvärk dagen efter men så vart de :) samt att Dr Alban har väl aldrig blivit spelad så ofta som denna kväll, detta på gott och ont. 
Ett otroligt minus är att jag lämnat min kabel till telefonen i Skellefteå så kan icke publicera alla dessa sviniga fylle bilder som blir så mysigt tagna när man festar men får göra ett bildspel sen när jag får tag på den. 

Är nu inne på min sista vecka på jobbet sen är de två veckor av slappa innan skolan börjar och har ännu inte tagit mig i kragen och gjort färdigt den otroligt tråkiga kursen Grund-It, vem kunde tro att en kurs som heter Grund-It kunde vara svår?? men kan väl inte påstå att jag kan djävulskt mycket om datorer men den ska göras färdig imorgon. 
Inkluderar i detta inlägg ännu en något skum konversation som ägde rum i fredags men en något övertänd och tränad pojk :)

Helgens konversation: 
Killen på krogen  -  Tjena! Har du en cigg jag skulle kunna ta?
                                - Jo! Här har du.
Killen på krogen  - Tack! Jag blir så JÄVLA förbannad!!!!
                                - Ok! För vad?
 Killen på krogen - Nej det är dom här jävla steroiderna jag trycker i mig, de gör mig så JÄVLA aggresiv.....
                                - Öhh ok!!
Killen på krogen  - Ja fan !! Aaaahhhh!!! Ser du nån jävel som stirrar på dig säg till så ska jag slå ner honom....
                               - Öhh! Ok!! 

Hahaha ja man har tur att man feströker ibland, leker lite med tanken om han hade fått ett nej... 

En rysning

Måste bara få publicera detta och får du inte en rysning eller en tår i ögonvrån så är de konstigt.
Ojojoj blödigare Marcus får man letar efter men detta var riktigt snyggt.....

http://www.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIAaA

Göses

Idag är det en bra onsdag, solen har stegat mest hela dagen och det är mitt i veckan kan inte bli mycket bättre. Gårdagen var inte dålig den heller, var ut med Tutan (våran otroligt stilfulla lilla motorbåt)  i Mälaren och fiskade, drog dock inte upp nått själv men Minken fick gös, gädda och abbore. Jag kan ju inte bli bitter för de måste bara kolla över min fisketeknik och börja tänka mer som en fisk. Annars händer det inte mycket i mitt lilla camp, onsdag idag och de kommer väl innebära att man ska ner på stan och ta sig en liten öl :) lärt mig jobba bakis nu så de får nog bli så. 


Veckans tv-serie - Scrubs
Månadens tv-serie - Scrubs
Årets tv-serie - Scrubs
Årets händelse - Att Scrubs finns ( har fått mig på otroligt bra humör de senaste året )

Ett sista rop går ut till My Chocolate Bear/ Brown Bear -  Franco N 


"I rummet hörs ljudet av en öl som öppnas"
Ooo nu var det time att avsluta, koncentrationen gick plötsligt över mot min öl som nu står här och är kall och har som en frostig hinna över sig och bara vill att mina läppar ska kyssa dess hals......    (snudd på porr där ett tag)  

     
                                       Minken

RSS 2.0