Äntligen!! Det är dax att släppa loss......

Visste väl att kärleken inte stoppas av lite multna partiklar i luften.



Master of fucking it up!

Ja!!!! Gick för att skriva min juridik tenta idag, sätter mig ner öppnar den och känner nja detta hra jag icke pluggat på, pratar med tenta ansvarige och japp tro fan att jag anmält mig till fel jevla tenta!! JAg får glatt vänta tilli augusti för att skriva den.... här har vi spenderat x-antal veckor med att plugga till ingen nytta, kunde spenderats till bättre saker : )  

Aaaa vilken comeback!!!!! eller?

I ren despartion så horar jag ut mig här för att komma ut på arbetsmarkanden, ge mig ett jobb!! Nej de ska jag inte med de skulle fan vara skapligt, börjar få lite ångest över att man ska hitta sig ett jobb. Detta är bara en av de plågor som nu viner i min kropp så här månanderna innan jag ska bege mig ut på arbetsmarknaden som en nykläckt marknadsförings ekonom.

Ger här ett bildspel av de glada månader som dragit förbi där av den tomma och ödelagda blogg som skådats i x- antal månader.
Har även under dessa månader tagit på mig olika jobb, detta kommer bevisas i bildspelet.

 
              

1) Tog mig till Öland och tog värvning i fyrgruppen. Basade över min egen fyr och räddade många fartyg från att gå på grund.
2) Tröttnade dock snabbt på fyrarbetet och blev "borgenär", haha juridik, nej men tog på mig rollen som "Ghetto riddaren" i musikalen "Min borg och jag".
3) Fick sparken pga av att jag inte tog rollen seriöst och omskolade mig till mjölnare.
4) Började även min filmatisering av min egen bok "En kan dö på isen"
5) Slutligen fick stryk och insåg att jag måste ta upp pluggandet igen.

Sweet sweet comeback!!!!




RSS 2.0