Göteborg nästa

Ja då var allt packat och festdrickat köpt, imorgon bär det av till Göteborg för en helg av musik i den hårdare skolan samt festande i den hårdare skolan. Fick tag på ett hotell och vilket hotell :) ett flytande hotell..... uppdatering av festivalen och bilder kommer efter helgen.


Vårat flytande hotell


Göteborg

Ångesten börjar långsmat krypa upp längs ryggraden. Ska åka till Göteborg på fredag och nu ser läget ut så här: Har ingen sovplats för mig och 2 st till under de 2 dagar som vi ska tillbringa i Göteborg, har kanske tappat en bil av två som skulle ta oss ner, ingen biljett är köpt ännu så det ser inte så bra ut detta. Min mor brukar anklaga mig för att jag kanske planerar lite sent och ser lite för optimistiskt på saker och ting, det löser sig inställningen, men nu börjar man bli lite orolig. När man börjar gräva långt ner i kontaktlistan till ex flickvänner som man inte helst vill bo hos så har de gått långt. Men men de kanske ordnar sig detta, det är ju 2 dagar kvar :)

Blogga igen!?

Ja då ska vi försöka igen med att blogga :) Är inte helt oskuld på detta men vart en viss tristess i min förra så tänkte att man kanske skulle börja om och jag har ju fått ett sådan nytt o roligt liv nu så här kommer skrivas :)
 Kanske ska förklara den otroligt manliga färgen på min blogg och denna kommer av att jag är "otroligt duktig" på kodning mm så de vart en skön svart på rosa av de hela men men tror nog jag står ganska nära min manlighet så jag kan visa den kvinnliga sidan av mig :) JA men då kör vi...................

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0