Slutet nära

Då har sommaren även kommit till SkellHell, mycket behagligt. Får dock inte ta del av sol då slutspurtten i tentor och C-uppsats tar större delen av livet.  Till helgen blir de besök av bror och en Danne, ska då plocka upp dessa individer klockan 17:50 i Umeå sedan åka i 200 km/h till Skellefteå i en KA för att visa upp vart jag spenderat mina 3 år och på lördag blir de tillbaka till Umeå för att ta in på hotell och ta del av vad Umeå har att erbjuda. 

           
Bilen som kommer blåsa av E4:an


Lika som bär 
   
          Fabio                     Francisco

    


Back in da Days!


Kan bara hända på A-torp och 154:an släng er iväggen

Nu händer de prylar på A-torp, tar ett draft ur min flickvänns blogg:

Jag å Marcus var på väg ut ur lägenheten när vi hör nåra som står å skriker utanför... Vi går ut så visar det sig vara grannen som står å håller bort en kvinna som skriker som bara den... å sparkar... å han bad henne gå...men verka som om han hade kontroll över situationen.. så vi gick som vidare.... Men så dyker två polisbilar med blåljus upp en går efter oss å frågar om vi kände dem däruppe.. å så tog dem mitt nummer å ringde senare för å förhöra mig!!!!! åhhhh va läskigt!!! Jag vill inte vittna!!!

Shit de var som jag var med i en Die Hard film,  ojojoj här har inte 154:an mycket att hämta med sina polis historier :)

Rock the Rebel Metal the Devil


Cccccc

Nu är de hög tid för att börja C-uppsats men har min högra halva borta då han är o super ner sig i Sälen över helgen så de får vänta tills måndag.
Fan det är riktigt ångest med alla artiklar o litteratur som ska läsas igenom men men det är ganska snart över, eller inte. Avslutar med lite mys bilder för att sedan lämna över till mitt senaste beroende, att leta "look a likes" ganska nöjd ändå......

        



Lika som bär!!

  
 Goldilocks?              Cebbe?

  
   Marklund?               Magnum PI?

     
    En liten pojke?              Martin?


Some new tunes: Volbeat - Rock the rebel Metal the devil

RSS 2.0