Ett nytt liv, väntan och poker

Japp då var de tydligen dags att starta ett nytt liv, ivarjefall om man ska lyda Peter och Pites ord som de skålade för idag. Har dock insett att något sådan kommer inte att inträffa mig, kör på min vanliga bana och det är inte fy skit de inte.
Helgen stundar och vilken helg det kommer att bli. Känner mig nästa övertaggad inför fredagen så måste ta o varva ner lite. En övertaggad Skepparn i kombination med alkohol kan bli farligt :) har fått detta bevisat för mig alldelse för många gånger.

Vid 22:30 tiden idag så hände de som inte brukar vara en återkommade del av mitt liv, vann storkovan i poker mot Johan, Pite och Stina. Bilden nedan förklara att de var hur mycket pengar i potten som helst, vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. Får bränna dem på sprit och kvinnor till helgen......


 

Lite reklam måste man också göra


Brudar på vattenskoters, smuggling och stroh-rom

Ja nu var den första helgen i SkellHell avklarad och vilken helg de var...... Värmde upp innan fotbollen med en sista kräftskiva i lördags, under fotbollen lektes de lek som gick ut på att man skulle ta en shoot vid varje mål, inkast, offside mm. Alla fick en varsin lapp där de stod vad man hade och sen var det bara att bege sig in i leken, tillägga ska att det var stroh-rom som shootades vilket vi i och för sig fick veta dagen efter. Ja mitt minne slutade precis när fotbollsmatchen var slut, vi gick tydligen ut och hem kom jag så det var nog en bra kväll. 

Sen har jag drabbats av otroliga drömmar de senaste dagarna. Jag brukar aldrig komma ihåg vad jag drömmer på natten men dessa har satt sig.

I måndags natt var jag ute och gled vattenskoter med en massa flickor, tror vi var i amazonen eller nått. Efter vattenskoter färden så skulle vi börja klättra i berg, helvetes de var 200-300 meters klubben på dessa berg och självklart blir jag fast i en spricka alla andra hade klarat sig upp men jag skulle fastna. Här kommer min otroligta höjdrädsla in, jag vart dock sittande där ett tag och han tänka på mitt liv och hur de skulle sluta när jag plötsligt vaknar och har nog aldrig drömt en mardröm men nu var man helt dyblöt.. o hej vad läskigt de var.

I tisdags var jag smugglare av nån form av vätska som jag skulle spruta in i låret. Det var tydligen använda kanyler som skulle användas men de låg i destilerings vatten så det skulle vara lugnt, ELLER? Denna vätska skulle jag ta in i nått land för att sedan få ha mitt liv i behåll... kommer dock inte ihåg hur denna slutade.

I onsdags skulle vi på nån festival och precis när jag ska hem och packa så börjar min lägenhet brinna i Uppsala, de jag får med mig ut från lägenheten är diverse toaletartiklar. Så vi sitter utanför min lägenhet i en bil och ser hur den brinner ner men men tydligen så hade jag ju mina toaletartiklar så vi kunde ju visst åka på festival.... tror sedan jag vaknar.

Ja så har vi någon drömtolkare så kan den gärna tyda dessa och ge mig en liten inblick i hur det står till i mitt huvud. Själv tror jag på att det har blivit lite mycke tv-spel nu de senaste dagarna, kanske ska hålla mig ifrån detta så jag kan sova på nätterna :)  

Vackans band och skiva - Raised Fist  "Sound of the Republic"
(Jag kommer aldrig att tröttna)

The Life In SkellHell this far

Ja nu är man tillbaka i Skellefteå med allt vad de innebär, dock ganska skön. Få lite rutin in i livet igen, få upp läs huvudet, börja träna igen börja repa mm. Har dock infått ett nytt hinnder i pluggandet, Pites lilla X-box 360 som  säkert kommer att vara ett skönt störmoment i pluggandet framöver :)
Juridiken har kommit igång och känns som det kommer att bli mycket pluggandet i de, en upplyftande sak är nog musikproduktionen där lite studiebesök mm kommer förgylla hösten.

Har ett minus i mitt liv just nu och detta är att jag har börjat styra allt runt tv´n. Idol samt Heroes har börjat och hur jag än försöker så går det inte att inte titta på detta, så tis till tors är mitt liv uppstyrt enligt tv-tabellen samt att jag inte kan somna förns 23:45 varje dag, en dödlig synd att missa Scrubs som går på 6:an varje vardag. 

Peace Out!!!!!!! 

Sommaren i bilder

              
           
           
        


1 Mr Anders i studion för att spela in Searing I´s andra album
2 Mr Jorde som lågger gästsång på nya albumet
3 Crystalet flödar hos Ylva o Martin
4 Martin full o nöjd
5 Fiske med Tutan
6 The Eye
7 Tutan
8 Romantik från Tutan
9 Kräftskiva alla Almunge
10 Kräftskiva alla Almunge
11 Terrortory på årets Trästock
12 Hultman o Pär på väg mot spelning 
13 Searing I
14 Enemy is Us
15 Henrik
16 Hos Pär en skön onsdag
17 Conny och Benny på väg in i 80-talet
18 Snygg!?
19 Mys och romatik från Tutan     

80-tal, Conny & Benny

Haha ja inte visste man att 80-talet kunde vara så fult och roligt :)
25 års / 80-tals festen igår var kanske bland de skapligaste på länge, många minnen samt svaga minnen.
 Nu åter till packandet för resan mot norr imorgon.






           

  


1 Jag/Conny som vart mitt namn för kvällen
2 Minken/Benny
3 På väg ner på stan
4 Födelsedagsbarnen
5 Nakendans
6 Hordrock
7 80-tals love

RSS 2.0