En bit ångest, lite ångest och ganska mycke humor

Ja jävlar aldrig har väl en helg bjudit på så mycket ångest och humor samtidigt.
Fredagen börja med ett lagom 4 timmars pass i juridik samt en mental uppladdning inför kvällens bastu/utgångsfest. Bastu + alkohol är kanske inte den bästa blandningen i världen, man blir tydligen ganska full i värmen. In i dimman i fredagskvällen och sms o telesamtal från mitt och andras håll :) gjorde så att ångestens dimman låg jätte tät på lördagsmorgonen. Lördagen gick i samma tecken som fredag fast dock utan bastu och var väl mest för att komma från ångesten från fredagen.
Nu bär det av mig sýdligare breddgrader, först ett stopp i Stockholm i två dagar sedan hem till Uppsala för att säkert bjuda upp till ytterligare en söndag i ångest :)

Summera ihop denna helg låter som följande: mycket naket, "myskyssar" i sms form, ett känt citat från en Bert film "Vi skulle ju ligga med varann" ekandes i korridoren, en måttligt pinsam dans på borden, en video fångad på en kille som pratar med en toadörr jätte länge, en cykelvurpa, gå hem med en person för att sedan tända och vända i dörren, plus mycket mer som antaligen skulle bli för stötande att skriva här :)  


Kommentarer
Postat av: martin

hahaha. låter som en riktigt lyckad helg. gillar "myskyssar" - hur funkar det?
ös på!

2007-10-08 @ 02:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0